Marc van Leent
06 51026684
marc@wijkplaats.nl

 

Ingrid de Moel

06 52310845

ingrid@wijkplaats.nl

 

Hooglandseweg Zuid 28,
3813 TC  Amersfoort
KvK: 30218027 

De Plintenier

De Plintenier is een multi-ondernemer die de exploitatie van plinten van geëxtramuraliseerde verzorgingshuizen en andere woonservicegebouwen op zich neemt. Dat doet de Plintenier gastvrij en ondernemend. Horeca is de basis van zijn of haar onderneming. Daarnaast biedt de Plintenier hoteldiensten voor boven- en buurtbewoners aan in de sfeer van receptie, veiligheid, wassen, strijken, schoonmaken, enzovoort.

 

De Plintenier verhuurt tevens ruimte aan dienstverleners als kapper, pedicure, schoonheidspecialiste, fysiotherapeut en thusizorg. Multifunctionele zaalruimtes worden verhuurd aan uiteenlopende partijen binnen en buiten de buurt. Ook voor verjaardagen en andfere feestjes.

 

De Plintenier beschikt over een gezond verdienmodel waarin commerciële opbrengsten uit horeca, serviceverlening en verhuur gecombineerd worden met revenuen uit dienstverlening in kader van WMO en Particpatiewet.

 

De Plintenier geeft cachet en reliëf aan het gehele gebouw. Dat draagt bij aan de verhuurbaarheid. De Plintenier is georgansieerd als een franchise-organisatie die lokaal ondernemerschap combineert met centrale marketing- en inkoopkracht.

 

Maar .... de Plintenier zoals hier omschreven bestaat helaas niet, nog niet.

 

Lees ook "sociale plint op commerciële grondslag"